previous page
nederlands search route & contact
next page

cepezedinterieur designs new contact center vodafone ziggo

The new Vodafone Ziggo contact center in Nijmegen now is in use. Based on the design of cepezedinterieur, more than 260 workplaces on 2980 m² (nfa) have been realized in the multi-tenant building 52degrees. In its design cepezedinterieur created two different worlds that together form a harmonious contrast in experience. A lively and dynamic heart, the social hub; and a surrounding quiet, understated work environment. The two domains are clearly divided by a light wooden shell that transforms from more open to closed and in which the wardrobe, pantry, closet spaces and seating niches are integrated. Circularity and the choice for sustainable materials played an important role in the project. For example, the design of the meeting room and workplaces consists largely of reused and refurbished second life office furniture.

previous page
next page