previous page
nederlands search route & contact
next page

vote for cirucular pavilion the green house

From now on, the public can vote for one of the finalists of the Utrecht Sustainability Prize 2017. cepezed designed circular pavilion The Green House, which is one of the finalists. The 100% circular pavilion is coming soon, located on the Croeselaan next to State office De Knoop. The Green House will be operated by Albron catering as a circular restaurant and community center with a restaurant, four meeting rooms and The Urban Farm where vegetables and fruit are grown for personal use. An introduction video can be viewed through this link.

Last months, 45 projects were submitted to run for the prize, after which the jury has nominated four finalists. The public winner will be taken into account as one jury vote in the final judgement. During the Day of Sustainability on October 10, the jury will announce the winner. More information and the voting form can be found on the NMU website .

previous page
next page