previous page
nederlands search route & contact
next page

orthopaedic department olvg in full use

In Amsterdam the orthopaedic department of the hospital OLVG West, designed by cepezedinterieur, is now fully up and running. The modernization of the clinic is aimed at efficiency, professionalism and creating a pleasant environment.

The general spaces, reception and waiting area give forth calmness due to the uncluttered layout, high quality materialization and a modest colour scheme. The examination rooms are set up spaciously, taking advantage of the ample daylight and outside view. Bamboo planting near the façade restricts passersby looking inward. The waiting lounge for the orthopaedic-long stay ward on the 5th floor is also part of the total design by cepezedinterieur.

previous page
next page